שפעת עונתית או משהו אחר?

דיון מתוך פורום  שפעת

22/02/2010 | 15:28 | מאת: chaya

מזה 10 ימים אני לא חשה בטוב, זה התחיל מכאב גרון אליו נוסף נזלת מימית וכעבור 5 ימים נוספו- חום (בשיא 37.7 ויש גם היום כ37.5) ושיעול מלא ליחה ונזלת צמיגה וירוקה. הרופא איבחן שזו שפעת. כיוון שחוסנתי רק בחיסון העונתי- השפעת הזו אולי שייכת לזן שלא היה בחיסון. הוא שולח אותי לצילום ריאות אף על פי שהריאות נבדקו והן נקיות. הטיפול היחיד לתופעה - לקחתי כדורים של דקסמול סינוס. האם זה יכול להיות שפעת חזירים ומה הטיפול הנידרש?

22/02/2010 | 17:47 | מאת: ריקי

שלום לך אני עם בעיה דומה. אשמח אם תרשמי את המייל שלך אני רוצה לכתוב לך. ריקי .

שלום CHAYA, תסמיני מחלתך מתאימים ל'שפעת החזירים' (כמו גם לזיהומים נגיפיים רבים אחרים של דרכי הנשימה העליונות). הטיפול המומלץ- סימפטומתי (+ סבלנות). הרבה בריאות אפי

22/02/2010 | 19:32 | מאת: chaya

איך אמורים בני משפחתי שלא חוסנו בחיסון שפעת החזירים לשמור על עצמם כדי לא להידבק ממני?

מנהל פורום שפעת