שאלה לגבי חיסון לשפעכת החזירים לילדה בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  שפעת

21/02/2010 | 21:09 | מאת: רחל

לנכדתי בת 7 חודשים בריאה לחלוטין יש בימים האחרונים קליקים מוזרים ברגלים, בכף הרגל ומתחת לברך - יש לציין שהילדה לא רגועה , קבלה חיסון לפני כשבועים וחלק שני לפני שבוע. בבדיקה אצל אורטופד הכל תקין בבדיקה אצל רופא נמצא דלקת אוזנים.לרופאים שבדקו לא ציינו שקבלה חיסון, שאלתי האם יש קשר בין החיסון לתופעות של הקליקים ברגלים-אני מאוד מודאגת .

שלום רחל, איננני מכיר קשר נסיבתי בין החיסון כנגד 'שפעת החזירים' לבין "קליקים" ברגליים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת