מה לעשות לאחר חשיפה לשפעת חזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

17/02/2010 | 18:30 | מאת: אמי

נכדתי בת ה 3 היתה חולה בסוף שבוע, הבריאה והלכה לגן אתמול אספתי אותה מהגן לביתי ובלילה קיבלה חום גבוה שהיום אובחן כדלקת ריאות. הרופאה אמה שזה סיבוך של שפעת חזירים. ואמרה לי שאם לא קיבלתי חיסון עלי לקבלו עוד היום. מה לעשות? אם נחשפתי למחלה האם חיסון יעזור? ואיך אפשר לדעת אם זה באמת שפעת חזירים? קיבלתי חיסון לשפעת עונתית. נא תשובתך בדחיפות תודה מראש

שלום אמי, ללא בדיקות יעודיות (משטח לוע אף) אין ביכולתי לדעת האם נכדתך חלתה ב'שפעת החזירים' או לא. הרבה בריאות אפי

17/02/2010 | 19:02 | מאת: אמי

תודה על תשובתך המהירה. במידה ואכן זו שפעת חזירים ונחשפתי אליה אתמול הם עלי להתחסן כעת? תודה לך

מנהל פורום שפעת