התיעצות לגבי צינון או שפעת

דיון מתוך פורום  שפעת

16/02/2010 | 19:57 | מאת: עומר

שלום רב, ביום ראשון האחרון קמתי בבוקר עם צינון קל מאוד. מעט חולשה אבל לא משהו מיוחד. גם כך אני סובל מכאבי ראש אז כל צינון הכי קל מלווה עימי בכאבי ראש מעצבנים. בערב החום שלי עמד על 37.2-37.8. בערב לאחר מקלחת החום עמד על 38 (יתכן בגלל המקלחת) ובמשך שעות הלילה הקרובות החום עמד על 37.4-37.7.באמצע הלילה לא היה חום כלל. 36.9 ומטה. יש לציין כי לקחת אקמול X 2 בערב. היום ליווה אותי חום קל של עד 37.7 ולא לקחתי שום כדור (אני מעדיף לא לקחת כדורים אלא רק אם יש באמת חום). אז מלבד הנזלת אין משהו משמעותי ואני מרגיש בסדר גמור. ללא חולשות או משהו בסגנון. ליתר בטחון, שאלתי מופנית אליך דוקטור , האם יש חשש לשפעת החזירים? או סתם צינון בגלל מזג האויר המשוגע שלנו? תודה ושיהיה ערב טוב! עומר

שלום עומר, תיאור מחלתך מתאים גם ל'שפעת החזירים' וגם ל"סתם" צינון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת