חיסון בזמן מחלת בן משפחה

דיון מתוך פורום  שפעת

11/02/2010 | 09:47 | מאת: איתן

ע666582חיסנתי היום את בני הבכור בן ה-9.7 שלי במנה השניה (לאחר 3 שבועות מהראשונה). אחיו הצעיר יותר בן ה-6, חולה כעת עם שיעול,נזלת וחום 39.1 (אך חיוניות תקינה),זה היום השלישי (היה אמור גם הוא להיות מחוסן היום במנה השניה אך מפאת מחלתו לא חיסנתי אותו).גם האח התינוק (7 חודשים ומחוסן כבר) מנוזל קשות אך ללא חום. נאמר לי (לדאבוני,לאחר החיסון) שאסור לחסן מי שבני משפחתו חולים. כעת אני אובד עצות. מה לעשות? האם הסכנה הנשקפת היא לבני הגדול, או לאחיו החולים? האם צריך להפריד ביניהם. לתגובתך המהירה אודה.בתודה מראש,איתן

שלום איתן, לא מקובל לחסן אנשים עם מחלות חום, אך אינני מכיר כל בעיה, או הורית-נגד, לחסן אנשים שלבני משפחתם האחרים יש מחלת חום. הרבה בריאות אפי

11/02/2010 | 12:21 | מאת: איתן

מנהל פורום שפעת