שאלה

דיון מתוך פורום  שפעת

09/02/2010 | 16:46 | מאת: רווית

שלום ד"ר אפי ביתי בת ה-7.5, התחסנה לפני חודש בחיסון נגד שפעת חזירים מסוג פננזה, כעת עליה להתחסן במנה הנוספת. 1. האם לאור הרגיעה בהתפשטות המחלה אני יכולה לוותר על מנת החיסון הנוספת.מהי המלצתך? 2. מה ההשלכות במידה ולא אחסן אותה, האם פשר הדבר שהיא איננה מחוסנת כלל, או שמא היא מחוסנת באופן חלקי 3. אם היא מחוסנת רק באופן חלקי, באיזה שיעור? בתודה מראש רווית.

שלום רווית, לאחר קבלת זריקה אחת בתך נחשבת כמחוסנת חלקית כנגד 'שפעת החזירים'. ההחלטה האם לתת לה את הזריקה השניה או לא היא שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת