חיסון שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

09/02/2010 | 08:57 | מאת: עדי

שלום רב, אימי בת 40 ונמצאת בקבוצת הסיכון של שפעת החזירים, היא התחסנה גם בחיסון נגד דלקת ריאות, שפעת רגילה ובנוסף שפעת החזירים לפני חודשיים בערך. היום היא סובלת מדלקת בגרון חום צמרמורות כאבי אוזניים... הרופא נתן לה אנטיביוטיקה. האם יכול להיות שזו שפעת חזירים? היא מוגנת מפניה? ממש מודאגת, תודה על המענה.

שלום עדי, סביר (אך אין זה בטוח ב- 100%) שאמך מוגנת מפני הדבקה ב'שפעת החזירים' במהלך החודשים הקרובים, וסביר שכיום היא סובלת מזיהום אחר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת