הדבקה.

דיון מתוך פורום  שפעת

07/02/2010 | 15:57 | מאת: אפרת

שלום רב, ברגע שנדבקים בנגיף השפעת, כמה זמן עובר עד שהמחלה פורצת, יש לפני תמיד דגירה וכמה ימים היא נמשכת עד להתפרצות? האם אדם שחלה בדלקת ריאות עלול להדביק אדם אחר לאחר שהמחלה כבר התפרצה אצלו או בשלבים של סיום הדלקת (כאשר האדם עדיין חלש ולא הבריא לגמרי)? תודה רבה, אפרת.

שלום אפרת, 1. תקופת הדגירה של 'שפעת החזירים' היא בין יום לשבוע. 2. אדם חולה עשוי להיות מדבק בנגיף זה עד מספר ימים לאחר החלמתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת