שאלה פשוטה- האם לחסן?

דיון מתוך פורום  שפעת

01/02/2010 | 14:50 | מאת: קרן

שלום, מקווה שתוכל לענות לי- לכאורה שאלה פשוטה אבל אף אחד לא מביע את דעתו. אני יודעת שמשרד הבריאות ממליץ לחסן כנגד שפעת החזירים, אבל יש לי ילד בן 2.5 בריא ללא מחלות רקע (אגב היה חולה לפני חודשיים בשפעת שייתכן והייתה שפעת החזירים אבל לעולם לא נדע). 1.האם לדעתך מומלץ לחסנו? למרות כל האינפורמציה עדיין הדעות מאד חלוקותגם בקרב הרופאים. 2.מחר יש לו תור לחיסון- אם בסופו של דבר אחליט לחסנו, אני כרגע עם דלקת גרון ללא חום, האם זה בעייתי לחסן ילד כשבני המשפחה חולים? תודה רבה קרן

שלום קרן, 1. אין מניעה לחסן ילד ל'שפעת החזירים' כשבני משפחתו חולים (כל עוד הוא עצמו בריא). 2. אם את מרגישה צורך לחסן את בנך כנגד 'שפעת החזירים' אז את מוזמנת לעשות זאת. ההחלטה, בסופו של דבר, היא שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת