חיסון שפעת החזירים בהריון

דיון מתוך פורום  שפעת

01/02/2010 | 13:58 | מאת: מיכל

שלום ד"ר לאחר חיסון שפעת החזירים בתחילת ההריון, שהיה תקין, הדופק העוברי הפסיק ונאלצתי לעבור הפלה. אני יודעת שלא ניתן להוכיח קשר סיבתי וייתן ומדובר באינטרקציות בין מספר גורמים, אך עדיין אני חושדת שקיים קשר בין החומרים המשמרים והכספית לבין אי התפתחות העובר. אני חושבת שבכל מה שקשור לחיסונים אנחנו יודעים את קצה הקרחון, אך כאשר יש מחקרים שמציגים עדויות סותרות , זה אומר שיש גם עדויות שמלמדות על קשר אפשרי, וחשוב ביותר להמשיך ולחקור. בשנות ה-50 חשבו שסיגריות זה בריא.... מה דעתך?

שלום מיכל, אני מסכים אתך שצריך להמשיך לחקור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת