כתם כתוצאה מחיסון שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

31/01/2010 | 23:14 | מאת: שלי

שלום רב! אני בת 20, לפני שבועיים עשיתי חיסון לשפעת החזירים.בזמן הזריקה די כאב לי אך הכאב עבר די מהר..במהלך השבוע שלאחר החיסון האיזור ביד היה נפוח אדום ומגרד... לא היו לי כלל תופעות לוואי ועד עכשיו הכל בסדר, רק שבאיזור של החיסון נשאר כתם עגול וחום שלא עובר מאז החיסון. האם זה יישאר לתמיד כמו החיסונים האלו שעשו בשנות ה80 שלכל מי שעשה אותם יש צלקת? אחי עשה גם חיסון יומיים אחרי ואין לו שום סימן... המון תודה.

שלום שלי, סביר שהכתם שנוצר אצלך באזור זריקת החיסון יעלם בהדרגה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת