אפשר להרגע..

דיון מתוך פורום  שפעת

31/01/2010 | 21:41 | מאת: דגנית

ד"ר אפי שלום, גם אני נורא התלבטתי לגבי החיסון והתייעצתי איתך בפורום זה מס' פעמים. אני ומשפחתי לא התחסנו ואף את בני בן השלוש וחצי שהוא אסטמתי לא חיסנתי. אני רוצה לשתף אותך ואת הקוראים בדבריו של רופא הילדים של בני, מומחה למחלות זיהומיות שלפני שלושה שבועות המליץ שאחסן את בני. לפני יומיים כשהייתי בביקור עם בני ושאלתי שוב אם כדאי לחסן הוא המליץ להמתין. הוא סיפר שבחודש החולף לא היה ולו מקרה אחד של שפעת החזירים בביה"ח בו הוא עובד ודבר נוסף חשוב, שילדים אסטמתיים שחלו לא היו במצב קשה. הוא חושב שכנראה שהשיא חלף וזו הייתה השפעת של החורף שכמובן לא עברה אך אין הצדקה להיסטריה שאפפה את כולם. אתה, ד"ר הלפרין, נקטת בגישה זו מההתחלה ואמרת בקול רם את דעתך וכעת מצטרפים לדעתך קולגות נוספים. אתה עושה עבודתך נאמנה בפני הציבור, ישר כח!

01/02/2010 | 00:01 | מאת: א

זהו, נגמרה המגפה? מישהו באמת יכול לצפות מה יהיה ההמשך? אולי יותר קל, אולי יותר קשה, אולי עוד תימשך זמן רב, ואולי הנגיף ישתנה כמו שאר נגיפי השפעת? ואולי החיסון מיותר, או אולי לא מיותר? ואולי הפורום לשפעת החזירים כבר מיותר? אנחנו הרי יודעים למי ניתנה הנבואה.

שלום א, אני מסכים אתך שהפורום שלי ל'שפעת החזירים' הוא כבר מיותר (גם אם המחלה עדיין לא נעלמה). הרבה בריאות אפי

01/02/2010 | 08:45 | מאת: רוחמה

ואולי אתה וחברך במשרד הבריאות תרדו כבר מדר' הלפרין שמבין בנושא יותר מכל אחד מכם ותעזבו את משתתפי הפורום הזה בשקט

שלום דגנית, אני שמח שלמוע שיש עוד רופאים זיהומולוגים שמסכימים לעמדותיי בנושא ההתחסנות כנגד 'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת