חיסון שני

דיון מתוך פורום  שפעת

31/01/2010 | 18:51 | מאת: רונית

שלום ד"ר בתי בת 7.5, עתידה לעבור בימים הקרובים את מנת החיסון השנייה נגד שפעת חזירים, אודה אם תענה על שאלותיי. 1. האם ייתכן ותופעות הלוואי לאחר מתן המנה השנייה עלולות להיות שונות מאלו לאחר המנה הראשונה? 2. האם אתה נתקלת במצבים בהם תופעות הלואי היו שונות בין אלו לאחר מתן החיסון הראשון לשני? תודה קארן

שלום רונית, 1. בהחלט יתכן שאחרי מנת חיסון השניה (כנגד 'שפעת החזירים') תופענה תופעות לוואי שונות מאלו שהופיעו לאחר קבלת המנה הראשונה. 2. אני אישית לא נתקלתי בכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת