שאלת הבהרה לעניין הרציונל מאחורי מתן שתי מנות חיסו

דיון מתוך פורום  שפעת

31/01/2010 | 18:34 | מאת: קארן

תודה רבה על תשובתך, אם כך אני מסיקה שהקביעה שילד מעל גיל 10 יסתפק במנת חיסון אחת להבדיל מילד בן פחות מגיל 10 ,האם קביעה זו הינה שרירותית ולא נשקלה בהתאם לבדיקות שעשו קודם לקביעה זו בקבוצות גיל שונות., אם כך אני מבינה שבאותה מידה ניתן היה להחליט מראש שילדים בני 7 לדוגמא לא יזדקקו ליותר ממנת חיסון אחת האם אכן כך הדבר?

שלום קארן, 1. גיל 10 (בדיוק) הוא אכן שרירותי. 2. בשפעת העונתית, למשל, קבע משרד הבריאות את 'גיל החיתוך' דווקא כ- 9 שנים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת