חיסון

דיון מתוך פורום  שפעת

30/01/2010 | 13:50 | מאת: ליאת

בת אחת שלי חולה כנראה בשפעת ( חום , כאב ראש וסחרחורות ) האם סימנים לשפעת חזירים ? האם עדיף לחכות ולוודא שילדים אחרים לא נדבקו ( בוירוס , שפעת) לפני שאני מחסנת בשפעת חזירים . אם כן כמה ימים לחכות או שאין צורך לחכות

שלום ליאת, 1. חום (+ כאב ראש) יכול להיות ביטוי לשפעת, ויכול להיות ביטוי לבעיה אחרת. 2. בלי קשר לאבחנה הקלינית של בתך, משרד הבריאות ממליץ לכל אדם שאין ברשותו הוכחה מעבדתית לתחלואה ב'שפעת החזירים' להתחסן כנגד מחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת