חום שלא יורד

דיון מתוך פורום  שפעת

30/01/2010 | 08:58 | מאת: גלי

שלום ד"ר הלפרין, בתי בת ה-שנתיים ו5 חודשים, התחיל שיעול לפני כשבוע וחצי, לפני כשבוע התווסף גם חום כ- 38.5 (פעם אחת היה 39.3) נזלת וליחה. בתחילת המחלה היתה נושמת נשימות כבדות ומהירות גם מתוך שינה עכשיו זה פסק, מה שנשר עכשיו לאחר שבוע זה חום 38.4 (שיורד עם אקמולי וחוזר בתום ההשפעה) והתקפים של שיעול באמצע הלילה. כשיורד לה החום לא ניתן לנחש אפילו שהיא חולה. מה לעשות? בבדיקת רופא ביום שלישי נאמר לי שאם לא יורד החום עד יום חמישי, לחזור. האם יש סיבה לדאגה כאשר החום לא כ"כ גבוה ויורד עם אקמולי? האם אתה חושב שיש צורך בהמשך בירור? האם יכול להיות שפעת החזירים ולמי/מתי נותנים תמיפלו? בתודה, גלי

שלום גלי, תאור מחלתה של בתך מתאים גם ל'שפעת החזירים'. אם מצבה איננו משתפר מומלץ לך לקחתה לבדיקה חוזרת ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת