האם אפשר להידבק בשפעת חזירים אחרי החיסון ?

דיון מתוך פורום  שפעת

30/01/2010 | 05:12 | מאת: צליל

שלום , בני בן שלוש בשבוע הבא לפני שבוע ויומים הוא חוסן נגד שפעת החזירים ושבוע לפני זה בשפעת רגילה. מיום חמישי לפנות בוקר הוא מפתח חום גבוה שלושים ותשע ומעלה שמגיב לאקמול ויורד אך כל ארבע חמש שעות עולה שוב לאחר יום החל להשתעל. הוא כבר שלושה ימים כך השאלה האם הוא מחוסן משפעת החזירים אחרי שבוע או שהחיסון הוא רק אחרי שבועים ?הוא חוסן בעשרים ואחד לינואר.

שלום צליל, ילד בן שלוש אמור להתחסן בשתי זריקות ונחשב כמחוסן מפני 'שפעת החזירים' רק כשבועיים לאחר מועד קבלת הזריקה השניה (שניתנת כשלושה שבועות לאחר הזריקה הראשונה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת