דחוף..לחוצה ביותר

דיון מתוך פורום  שפעת

29/01/2010 | 17:40 | מאת: ליאת תותי

שלום, אני בת 24 בריאה בדר"כ. כבר במשך כחודשיים אני סובלת משיעול בלתי פוסק והזעות ליליות. נשללה האפשרות לדלקת ריאות, וכן כעת אני עוברת בדיקות נוספות. התסמינים הם - חום נמוך בין 36.6- 37.1 ,הזעות בלילה,שיעול בלתי פוסק מלווה בליחה,נזלת רבה,חולשה. לפני כשלושה שבועות התחסנתי נגד שפעת החזירים ומאז המצב שלי חזר להיות כקודמו. לאחר שחלה הטבה. מה לעשות? האם יש סיכוי שנדבקתי בשפעת חזירים??למרות שאין לי חום?

שלום ליאת, 1. מהחיסון הקיים בארץ כנגד 'שפעת החזירים' לא נדבקים ב'שפעת החזירים'. 2. תאור מחלתך הממושכת מחייב ברור למחלות שונות, שרק חלקן הן זיהומיות (כגון שחפת). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת