[email protected]

דיון מתוך פורום  שפעת

27/01/2010 | 10:43 | מאת: מיכל

אני בשבוע 8 להריון אני חוששת להתחסן בחיסון נגד שפעת החזירים מכיון: שזהו חיסון יחסית חדש שנותנים אותו פעם ראשונה לנשים בהריון הרי זה לא משהו שהיה בעבר ועברו כמה שנים וניתן לראות אם יהיה בעתיד נזק לעובר עקב החיסון,ברצוני לשמוע את דעתך על כך ? והאם לפי דעתך יותר מסוכן לא להתחסן או להתחסן כי אנו הנשים בהריון הרי נמצאות באוכלוסיית סיכון?ושאלה אחרונה האם שפעת החזירים יכולה לפגוע גם בחודשי הקיץ?בתודה מראש.מחכה לתשובות

שלום מיכל, 1. בשנה שעברה פגעה 'שפעת החזירים' באנשים שונים גם בתקופת הקיץ. 2. לנשים הרות מומלץ להתחסן כנגד 'שפעת החזירים', היות ואצלן הסיכון של המחלה נחשב כגבוה יותר מהסיכון האופציונאלי שטמון בחיסון כנגדה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת