שפעת חזירים או רגילה?

דיון מתוך פורום  שפעת

24/01/2010 | 11:48 | מאת: לאה

בשוע 6 להיריון.אתמול סבלתי מחום 39.2 ,כאבי שרירים,והקאות.ללא נזלת וללא שיעול. היום אין חום יותר אבל עייפות.מה זה היה ? חזירים או רגילה ?

שלום לאה, תאור מחלתך מתאים (גם) לשפעת, ומבחינה הסתברותית- אם אמנם מדובר בשפעת אזי סביר שמדובר ב'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

24/01/2010 | 15:11 | מאת: לאה

תודה רבה ד"ר הלפרין.לאחר ביקור רופא,עלי לקחת אקמול ואנטיביוטיקה כי הבחינו בהתחלת דלקת גרון.עדיין קיימות עייפות וצרמורות מדי פעם אבל ללא חום.האם לגשת למיון או אין צורך?האם לחזור לעבודה מחר ?

מנהל פורום שפעת