האם התחסנת בחיסון השפעת העונתית? אם כן-

דיון מתוך פורום  שפעת

21/01/2010 | 22:52 | מאת: מתלבטים

מדוע מצאת שחיסון השפעת העונתית בטוח יותר מחיסון "פננזה"? בו למיטב הבנתנו בחרת שלא להתחסן. אנחנו פשוט מתלבטים קשות אם לחסן את ילדתנו ושואלים את עצמנו- מדוע למעשה יש כ"כ הרבה בלגן והתבלבטויות ביחס לחיסון הזה (חיסון נגד שפעת החזירים- פננזה) בעוד הוא אמור להיות דומה מאד לחיסון השפעת העונתית, שלגביה לא הובע גודל כזה של חשש בציבור... תודה!

שלום מתלבטים, 1. השנה לא התחסנתי כנגד השפעת העונתית, ועדיין לא התחסנתי כנגד 'שפעת החזירים'. 2. בלי קשר לכך, החיסון כנגד השפעת העונתית (העומד לרשותנו כיום בארץ) איננו מכיל חומר שימור שמצוי ב'פננזה'. 3. אני ממליץ לאנשים ב'קבוצות סיכון' לפתח את סיבוכי השפעת- כולל לבני משפחתי- להתחסן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת