שאלות על מינון חיסון לילדים והשפעה על בדיקות דם.

דיון מתוך פורום  שפעת

21/01/2010 | 22:16 | מאת: ברא

שלום רב, ברצוני לברר: 1. האם נכון שילדים מקבלים שתי מנות של החיסון (פננזה) וכל מנה במינון של מבוגר? אם כן, מדוע? 2. תוך כמה זמן משפיע החיסון (פננזה)? 3. האם יכולה להיות לחיסון השפעה על בדיקות דם? אנו מצויים במעקב עם בתנו בת כ-3.5 ובכל תקופה מבצעים ב. דם לתפקודי כבד, שפירה, שקיעה, CRP, פריטין, LDH וחומצה יורית. יש לנו בקורת עוד כשבועיים ואני מתלבטת אם נחסן בימים הקרובים האם יכולה להיות השלכה על בדיקות הדם?! (במקרה שירצו לבצע לה בדיקות במסגרת המעקב...) 4. אגב- למיטב הבנתי יש כרגע הפוגה בתחלואה בלי עין הרע:-)) , האם צפוי גל נוסף והאם ידוע מתי? תודה מקרב לב על האדיבות והמון הסבלנות! רק בריאות!

שלום ברא, 1. ילדים בין גיל 3 ל- 10 שמתחסנים ב'פננזה' מקבלים שתי מנות בנות 0.5 סמ"ק כל אחת. למה?- זאת עליך לשאול את היצרן ומשרד הבריאות. 2. ילדים אלו נחשבים כמחוסנים כשבועיים לאחר קבלת המנה השניה. 3. יתכן שהחיסון משפיע על התוצאות של בדיקות דם מסוימות. 4. יתכן שיהיה גל נוסף של 'שפעת החזירים' כבר השנה, וייתכן שלא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת