הנקה וחיסון

דיון מתוך פורום  שפעת

21/01/2010 | 13:00 | מאת: לילי

שלום רב, אני מניקה, ביתי בת 4 חודשים.אני מעוניינת להתחסן לשפעת החזירים. האם זה יכול להזיק לה באופן עקיף? האם תופעות הלוואי שלי יכולות לעבור אלי באיזה שהיא צורה? האם אני יכולה לקחת את החיסון שנותנים לנשים בהריון כי הבנתי שהוא יותר טהור. אודה על תשובותיך.

שלום לילי, 1. אין זה סביר שתינוקות יונקים יפגעו כתוצאה מהתחסנות אמותיהם כנגד 'שפעת החזירים'. 2. גם את יכולה לקבל את החיסון 'פננזה' שיועד במקור לנשים הרות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת