חיסון לבת 5 וחצי במנה אחת

דיון מתוך פורום  שפעת

20/01/2010 | 16:38 | מאת: ליה

בתי בת 5 וחצי קיבלה חיסון שפעת חזירים ללא אדג'ובנט במנה אחת כמו מבוגר. היו לי ספקות ולכן הראו לי בקופ"ח חוזר האומר שחיסון מסוג זה, החל מגיל 3, ניתן במנה אחת 0.5. האם זה בסדר? האם רק את החיסון עם האג'ובנט מקבלים ילדים מגיל 3-10 בשתי מנות ואת זה שבלי, במנה אחת?

שלום ליה, לילדים בני חמש המקבלים את החיסון כנגד 'שפעת החזירים' ללא האדג'ובנט ('פננזה') ממליץ משרד הבריאות לתת שתי מנות (המכילות 0.5 סמ"ק כל אחת) בהפרש 3 שבועות זו מזו. הרבה בריאות אפי

20/01/2010 | 17:58 | מאת: ליה

גם אני וגם בתי בת ה 5 וחצי קיבלנו מנה אחת של 0.5.. אני יודעת שכאשר מחלקים, הילד מקבל 0.25 בכל פעם. במידה ואני טועה, האם יש סיכון בכך שהאחות נתנה לה את החיסון במנה אחת? האם מה שאתה אומר הוא שסה"כ צריך לקבל 0.5+0.5

מנהל פורום שפעת