שפעת חזירים והריון

דיון מתוך פורום  שפעת

20/01/2010 | 12:18 | מאת: מור

ד"ר שלום רב. כעת שבוע 16. בשבוע 12 היו לי תופעות של שפעת. על פי הנחיית רופא הנשים ניגשתי למיון. במיון עשו בדיקות שהראו שיתכן שיש שפעת חזירים , אך לא אבחנו זאת בוודאות. נאמר לי שבמידה ואני לא מתאשפזת במחלקה - לא בודקים נוכחות של הוירוס עצמו. החום היה במשך יומיים ותופעות של שיעול, נזלת וכאבי שרירים לוו כמה ימים לפני החום וכמה ימים לאחריו. לא יודעת האם אכן תואם לשפעת החזירים. שאלתי היא האם קיימת אפשרות שאני אעשה את הבדיקה של הוירוס באופן עצמאי. רוצה לבדוק עבורי והאם קיימת אפשרות מעבר של הוירוס לעובר שאולי אפשרית בבדיקת מי שפיר. בתודה מראש.

שלום מור, את יכולה לנסות לפנות בנושא למעבדה המרכזית לנגיפים בתל השומר (טל'- 5302455 - 03 ) ולשאול האם הם יכולים לבצע אצלך את הבדיקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת