שפעת החזירים : האם לחסן

דיון מתוך פורום  שפעת

20/01/2010 | 10:09 | מאת: אילנה

יש לי ילד בן 3.5 שנים שמוגדר חולה אסטמה מקבל כל יום סינגולר +משאף 2 לחיצות בוקר+ערב האם לחסן ואיזה חיסון מומלץ מ-3 החיסונים הקיימים . בני הבכור בן 6 אלרגי לפניצילין האם אין בעיה לחסנו ושוב איזה חיסון אתה ממליץ

שלום אילנה, 1. לחולי אסטמה מומלץ להתחסן כנגד 'שפעת החזירים'. בארץ, אני ממליץ לצורך זה על תרכיב החיסון הקרוי 'פננזה'. 2. אין מניעה לילדים הרגישים לפניצילין לקבל חיסון זה. הרבה בריאות אפי

20/01/2010 | 12:20 | מאת: סטלה

אני בת 28 אמא לשני ילדים בהריון האחרון התפתחה לי דלקת פרקים מקבלת פרדניזון 5 מ"ג כל יום עד היום (אני כבר אחרי הלידה)איזו חיסון מומלץ אם בכלל.

שלום סטלה, משרד הבריאות ממליץ לך להתחסן כנגד 'שפעת החזירים'. תרכיב החיסון המועדף עלי הוא ה'פננזה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת