שפעת החזירים- להתחסן או לא? טור דעה של ד"ר מוסרי

דיון מתוך פורום  שפעת

19/01/2010 | 17:54 | מאת: יגאל

"היא איתנו כבר כמה חודשים, אבל בינתיים שפעת החזירים עושה רושם של מחלה קלה יחסית. ד"ר רונן מוסרי מזהיר: גם השפעת הספרדית שקטלה מיליוני אנשים לא נחשבה נוראית בהתחלה. אל תגידו לי זה לא יקרה, לכו להתחסן". קראתי את הטור של ד"ר מוסרי היום במדור רק בריאות של מאקו (http://bit.ly/7MxJu5) ואני עדיין מתלבטת. מה לעשות?

שלום יגאל, או שתמשיך להתלבט, או שתחליט להתחסן, או שתחליט לא להתחסן: כמו כולנו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת