חיסון נגד שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

19/01/2010 | 11:01 | מאת: eva

עברתי לפני שנה 2 צינטורים והושתלו לי סטנטים. אני לוקחת Plavix, Lotan ואספירין וכמו כן אני לוקחת Deralin, Ompradex, Glucophage, Bezafibrate, Simvacor וכן Vita Flex, Q10, Diatreim. כל זה עבור "הצרות" שיש לי. בדף המידע על החיסון כתוב שאחת מתופעות הלוואי (לעיתים נדירות) זה שטף דם ובעיות לחולי סכרת (כמוני). אחד הדברים שהרופאים הזהירו אותי ממנו זה שטף דם, בגלל המדללים שאני לוקחת. שאלותי: האם לא יסכן אותי לקחת החיסון? ואם לא אקח, זה נורא כל כך? אציין, כי בשבוע הבא אני נוסעת לאזכרה של אחותי בלונדון וחשוב לי מאד לנסוע (כי בשנה שעברה, לאור מצבי, אסור היה לי לטוס) ומיד אחר כך יש לי בר מצווה של הנכד (אני בת 65). לא הייתי רוצה להיות חולה באחד התסמינים של תגובות לחיסון. מה דעתכם? בתודה מראש.

שלום EVA, לכל חיסון יש תופעות לוואי אפשריות, והחיסון כנגד 'שפעת החזירים' איננו יוצא מהכלל הזה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת