השבוע ה-16

דיון מתוך פורום  שפעת

18/01/2010 | 12:36 | מאת: טלי

שלום. בתי נמצאת בשבוע ה-16 להריונה.הייתי רוצה להבין ביתר בהירות האם התרכובת החיסונית מכילה חומרים שחשודים כעלולים לפגוע בעובר

שלום טלי, כל חומר כימי שמוזרק לאשה בהריון מעורר אצלה חששות לפגיעה אפשרית בעובר. אני לא מכיר הוכחה משכנעת לכך שמרכיב כלשהו בחיסון 'שפעת החזירים' גורם לנזק לעובר. הרבה בריאות אפי

18/01/2010 | 16:00 | מאת: טלי

לד"ר הלפרין, בהמשך לתשובתך: האם נתקלת בפרסומים מקצועיים או אחרים בגילוי תופעה, גם אם אינה מוכחת, של פגיעה בעובר בעקבות החיסון נגד שפעת החזירים?

מנהל פורום שפעת