תופעות לוואי של החיסון נגד שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

17/01/2010 | 19:10 | מאת: איריס

ברצוני לשאול...בעלי עבר חיסון נגד השפעת חזירים לפני שבועים בערך..בהתחלה הכל עבר בסדר....אך בימים האחרונים היו תופעות מאוד מוזרות ...כל היד השמאלית נרדמת...חלקי פנים שנרדמו...השפתיים והמצח...(דבר שלא קרה בעבר)..בנוסך כאבים בצד שמאל של החזה....ותחושת קור חזקה בידיים וברגליים.... אתמול עלינו אפילו למיון....כי לא ידענו מהן התופעות הללו... האם זה נורמאלי שיש תופעות כאלה? האם זה קשור לחיסון? האם זה מדאיג? ומה לעשות כפתרון? בתודה מראש איריס

17/01/2010 | 19:25 | מאת: חוקרת

תוכלי בבקשה לציין את סוג החיסון/חברה? תודה.

17/01/2010 | 19:34 | מאת: איריס

הדף של בעלי לא נמצא כרגע פה... אבל גם אני עברתי את החיסון...ומאמינה שזה אותו הדבר...אצלי כתוב:FOCETRIA

17/01/2010 | 20:25 | מאת: סקרן

בן כמה בעלך? האם הוא סובל ממחלות רקע ונוטל תרופות? האם התופעות שציינת חלפו? מה נאמר לו במיון ואילו בדיקות הוא עבר שם? האם כבר השתחרר מבית חולים?

שלום איריס, התופעות שיש לבעלך אינן "נורמאליות" ומעלות חשש שמדובר בתופעת לוואי של החיסון כנגד 'שפעת החזירים'. המלצתי- המשך מעקב רופאי. הרבה בריאות אפי

17/01/2010 | 21:05 | מאת: סקרן

בן כמה בעלך? האם הוא סובל ממחלות רקע ונוטל תרופות? האם התופעות שציינת חלפו? מה נאמר לו במיון ואילו בדיקות הוא עבר שם? האם כבר השתחרר מבית חולים?

18/01/2010 | 08:33 | מאת: איריס

בעלי בן 39 ...חלקי הפנים והידיים שנרדמו קודם, לא נרדמים כעת אבל זה קרה בהדרגה...בנוסף לכך כאבים בבית החזה ממשיכים..בביה"ח לא מצאו סיבה מיוחדת לכך...הם שללו מקרים או תופעות מסוכנות אחרות כגון: שזה לא מהלב... שזה לא קשור לקרישי דם איפשהו..והחשוב מכל ששכחתי לציין והוא שנאמר לנו כי יש חשש לאי תפקוד סדיר של הכליות (כרעם ביום בהיר -מה לנו ולכל זה) ברוך השם תוצאות הבדיקות (לאחר לילה שלם במיון) בישרו טובות....ולא היית בעיה בכליות- אולי יובש מסוים...נתבקשנו ע"י רופא ביה"ח להמשיך מעקב אצל רופא משפחה...ולבצע כל מיני בדיקות נוספות שקשורות לויטמינים B12 ועוד.... תודה מראש על תשומת הלב איריס

מנהל פורום שפעת