שאלה

דיון מתוך פורום  שפעת

17/01/2010 | 11:48 | מאת: גילי

בשבוע שעבר פורסמה במעריב כתבה על החיסונים, בה נכתב כי גם אחראי על בריאות הציבור ב-24 מדינות אירופה, טוען כי החיסון ניתן בשל פניקה שזורות חברות החיסונים. כמו כן, נכתב כי חברת נוברטיס יצרה את החיסון מתאים סרטניים. אשמח לדעת מה פשר הדבר.

שלום גילי, פשר הדבר הוא שיש עוד לפחות רופא אחד (חוץ ממני) שמוטרד מ'פרשת החיסונים כנגד 'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

17/01/2010 | 17:42 | מאת: אלייה

האם חברת נוברטיס יצרה את החיסון מתאים סרטניים?

19/01/2010 | 10:28 | מאת: דגנית

שלום לך שוב ד"ר יקר, אשמח להבין ולקבל את עזרתך בפתירת ההתלבטות לגבי כדאיות החיסון - האם למרות שאתה מוטרד כפי שאתה כותב מפרשת החיסונים, אתה בכל זאת ממליץ לקבוצות בסיכון (אסטמה בילדים קטנים עד גיל 4 להתחסן (גם אם זה ללא אדג'ובנט)? אי אפשר להתעלם מכך שלא שמענו על ילדים שחלו בצורה קשה ואני מניחה שגם ילדים אסמטיים נדבקו? אולי ה"שד" לא נורא כ"כ ואפשר לוותר על החיסון...

מנהל פורום שפעת