תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  שפעת

17/01/2010 | 11:19 | מאת: לילי

בני בן ה-5 קיבל לפני כ-3 שבועות את החלק הראשון של החיון נגד שפעת החזירים. בד"כ בני מתעורר בשעה 6:30 בבוקר. כשבוע לאחר החיסון בני התקשה להתעורר בבוקר. בשעה 11 ניכנסתי לחדר ופשוט הערתי אותו. הוא רצה לישון שוב והתקשה מאוד להתעורר. לאחר כשעה נראה שהוא החל להראות יותר עירני והחל את היום. האם זה תופעת לוואי לחיסון? אני צריכה לתת השבוע את החלק השני של החיסון ואני חוששת. מה דעתך?

שלום לילי, 1. אין ביכולתי לדעת האם התופעה שאותה תארת אצל בנך היא תופעת לוואי של החיסון כנגד 'שפעת החזירים'. 2. משרד הבריאות ממליץ לילדים שחוסנו ב'חצי המנה' הראשונה של החיסון לקבל, לאחר כשלושה שבועות, גם את ה'חצי' השני. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת