הידבקות בשפעת

דיון מתוך פורום  שפעת

16/01/2010 | 20:42 | מאת: טלי

שלום רב, אני בשבוע 34 להריוני הראשון והחלטתי לא להתחסן. אבי מאושפז ביחידה לטיפול נמרץ ולאחרונה נוסף לחדרו חולה שפעת החזירים השוכב כחמש או שש מיטות ממנו. רציתי לשאול מה הסיכוי להידבקות במידה ואני נכנסת לביקור של 20 דקות עם מסיכה וכפפות ועד כמה זה מסוכן. אשמח לשמוע לעצתך בברכה ותודה מראש טלי

שלום טלי, כניסה לחדרו של חולה 'שפעת החזירים' עם מסכת פה-אף (ורחיצת ידיים במים ובסבון לאחר היציאה מהחדר) מורידים בצורה משמעותית את הסיכוי להידבק ממנו במחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת