בדילמה להתחסן

דיון מתוך פורום  שפעת

14/01/2010 | 21:27 | מאת: לואיז

אני הרה, שבוע 24 וממש בדילמה להתחסן, מצד אחד רופאה שאני מכירה באופן אישי כלל לא המליצה להתחסן ומצד שני התקשורת די מלחיצה ויש לכך סיבה כי אני נמצאת בקבוצת סיכון, שאלתי היא האם החיסון יזיק לי ולעובר בטווח הרחוק, הרי ישנן שמועות כי לא ידועות ההשפעות לחיסון הנ"ל ומהי ההשפעה על העובר. העניין הוא כי אין כלל הסבר מקיף לקבוצה של נשים הרות ולכן הרבה נמנעות מלהתחסן בגלל ההעדר מידע וחבל!!! מדובר בחיי אדם ובגלל חוסר מידע על ההשלכות המון חוששות לעשות חיסון ולסכן את עצמן את עובריהן.

שלום לואיז, חששך מובן לי, אך לא ברור לי איך אוכל לעזור לך: גם אני לא מסוגל לחזות את תופעות הלוואי האפשריות של החיסון כנגד 'שפעת החזירים' - שניתן לנשים הרות - אצלן ואצל ילדיהם, בטווח הרחוק. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת