תודות ושאלות

דיון מתוך פורום  שפעת

13/01/2010 | 21:40 | מאת: יעל

קודם כל ברצוני להודות לך על תשובותייך המלאות והסבלניות, כמו גם מהירות. זה בטח לוקח לך שעות, וסה"כ כולנו שואלים את אותם שאלות, ואתה לא מפנה אותנו בחוסר סבלנות למעמקי הפורום אלא עונה שוב ושוב. תודה. זה באמת חריג וראוי להערכה. ולשאלה, אני זוכרת שראיתי בקופ" פוסטר עם סמני שפעת החזירים, והיה כתוב חום גבוה פתאומי. האם השפעת יכולה לבוא גם בצורה מינורית? כלומר, חום של 3 ימים שנע בין 7.8 ל- 8.1, שיעול קל, צינון קל, גרון כואב קלות, וחולשה (דווקא יחסית חזקה)? וכל זאת בתחילת אוג', שאינה תקופה של שפעות בדר"כ? אינני מבקשת שתעריך האם חליתי, ברור שאינך יכול. רק שואלת האם הסימפטומים עונים בכלל על ההגדרה של שפעת החזירים ...

שלום יעל, שפעת יכולה גם להתבטא באופן 'מינורי' כמו שתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת