אדג'בנט

דיון מתוך פורום  שפעת

13/01/2010 | 18:57 | מאת: הילה

שלום דוקטור, ברצוני לשאול האם תופעות הלוואי של האדג'בנט שבגללן לא מעניק ה-FDA אישור הן קצרות או ארוכות טווח , האם מי שחוסן ללא כל תופעות לוואי יכול להיות שקט או שהוא בבחינת "פצצת זמן מתקתקת"?

שלום הילה, הסיבה שה- FDA לא מעניק אישור לשימוש באדג'ובנטים בחיסונים כנגד 'שפעת החזירים' לא נובעת מתופעת לוואי מוגדרת כלשהי שלהם, אלא מהעובדה שראשי הסוכנות התרופות הזו (וה- CDC) לא רואים הצדקה להשתמש בתרכיבי חיסון חדשים שבטיחותם לא הוכחה בשעה שעומדים לרשותם תרכיבי חיסון אחרים שפרופיל הבטיחות שלהם כבר מוכר וידוע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת