האם נדבקתי?

דיון מתוך פורום  שפעת

13/01/2010 | 17:55 | מאת: תומר

מאתמול בבוקר אני סובל מכאבי גרון קלים, ומאתמול בערב סובל מחולשה כללית קלה. יש לציין שאתמול מדדתי חום מספר פעמים, אך לא היה חום. מהיום בבוקר אני סובל מחולשה כללית, קור (למרות שלא כ"כ קר בחוץ), כאב גרון ושיעול קל. היום אחה"צ היה לי חום של 38 מעלות. האם כדאי ללכת להיבדק וללכת לקופ"ח (מקום בו ניתן להידבק בקלות)? או שעוד יום-יומיים מנוחה בבית עם אקמול יעשו את שלהם? מה המלצתך?

שלום תומר, תאור מחלתך מתאים ל'שפעת החזירים'. אם מצבך איננו משתפר בעזרת 'טיפול ביתי מקובל' (כגון מנוחה, נוזלים ואקמול) מומלץ לך להיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת