אדגובנט

דיון מתוך פורום  שפעת

13/01/2010 | 13:50 | מאת: לולי

הרופאים שתומכים בחיסון עם אדגובנט כל הזמן אומרים שזהו חומר שמשתמשים בו כבר הרבה זמן בחיסונים נוספים. אם כך, על מה הבהלה? האם תוכל לומר לי באילו חיסונים נוספים משתמשים ברכיב זה? האם גם בחיסונים שמקבלים התינוקות בשנת חייהם הראשונה? תודה רבה

שלום לולי, תרכיבי חיסון שונים מכילים אדג'ובנטים שונים: אלו שנכללים בשניים מבין שלושת תרכיבי החיסון כנגד 'שפעת החזירים' המצויים כיום בארץ ( MF59 ו- AS03 ) אינם נכללים באף תרכיב חיסון כנגד מחלה אחרת המצוי כיום בארץ. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת