אל ד"ר אפי יש לי רעיון בשבילך...

דיון מתוך פורום  שפעת

13/01/2010 | 10:19 | מאת: אלון משה כהן

תגיד לכולם את התשובה האמיתית- כל אחד בנוי אחרת. הרבה אנשים פה לא מבינים שכל אחד בנוי אחרת ולוקח כל מחלה (לא רק את זו) בדרך אחרת ולכן יש פה שאלות סתומות. זו שפעת רגילה שאם אתה אדם בריא ואתה לא יודע לטפל בעצמך גם בלי קשר למחלה אתה גם תחלה. ואנשים חושבים שאם הם ייקחו את החיסון ועדיין מותר להם לשבת בבבית בלי לעשות פעילות או להיות עצבניים אז יש להם טעות מרה. זו התשובה שצריכה להיות פה. תודה ואני מקווה שזה יתפרסם. אם למישהו יש שאלות אז [email protected]

שלום משה, אני מסכים אתך שכל אחד מאתנו בנוי אחרת, אבל בלי קשר לכך האנשים הפונים לפורום הזה מעונינים לקבל תשובות אישיות לבעיותיהם ה'זיהומיות' ואני משתדל כמיטב יכולתי להענות לכך. הרבה בריאות אפי

15/01/2010 | 00:58 | מאת: אלון

כן למקרים פרטיים אני מסכים איתך ואתה עושה עבודה מצוינת בתגובות. אבל אנשים שנמצאים פה ואומרים "למה רופאים לא עושים ואנחנו כן?" "אם אני לא אתחסן אני אמות?" קראתי באיזה מקום אפילו "שמעתי שע"י פעילות גופנית יש פחות סיכוי לחלות בשפעת החזירים, עשיתי הרבה פעילות ועכשיו קיבלתי חיסון האם אני יכול להפסיק?" דברים מהסוג הזה. תודה על ההתייחסות, אלון משה

15/01/2010 | 00:57 | מאת: אלון

כן למקרים פרטיים אני מסכים איתך ואתה עושה עבודה מצוינת בתגובות. אבל אנשים שנמצאים פה ואומרים "למה רופאים לא עושים ואנחנו כן?" "אם אני לא אתחסן אני אמות?" קראתי באיזה מקום אפילו "שמעתי שע"י פעילות גופנית יש פחות סיכוי לחלות בשפעת החזירים, עשיתי הרבה פעילות ועכשיו קיבלתי חיסון האם אני יכול להפסיק?" דברים מהסוג הזה. תודה על ההתייחסות, אלון משה

מנהל פורום שפעת