3 שאלות בבקשה

דיון מתוך פורום  שפעת

13/01/2010 | 10:07 | מאת: דנה

1. מתי אמור להגיע "הגל הגדול" של השפעת עליו מדברים?? 2. לאחר התלבטויות רבות חיסנו את הבת הקטנה(בת שנתיים),ניתנה לה רק חצי מנה ולאחר 3 שבועות תקבל מנה שניה. האם עצם החלוקה לשתי מנות לא הופכת את החיסון לפחות יעיל? 3.עד כמה זמן לאחר קבלת החיסון ייתכנו תופעות הלוואי שאתה כותב

שלום דנה, 1. "הגל השלישי" של 'שפעת החזירים' לא אמור להגיע: או שהוא יגיע או שלא = לא ברור מתי (אם בכלל) זה יקרה. 2. חיסון ילדים כנגד שפעת בשתי 'חצאי מנות' נמצא כיעיל יותר עבורם ומלווה בפחות תופעות לוואי. 3. תופעות הלוואי הצפויות לאחר החיסון הנ"ל מתבטאות בד"כ בתוך כ- 3 שבועות ממועד קבלתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת