תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  שפעת

12/01/2010 | 21:17 | מאת: עדי

אתמול בבוקר התחסנתי נגד שפעת החזירים בחיסון ללא האדג'ובנט. מאתמול בערב אנ סובלת מכאב בצדו הימני של הגוף והיום הופיעה גם פריחה מקומית על הירך הימנית (מעין שלפוחיות אדומות וצורבות). ברצוני לציין כי החיסון הוזרק ליד ימין. האם זה בגדר תופעת לוואי (נורמלית) של החיסון?

שלום עדי, "פריחה מקומית על הירך הימנית (מעין שלפוחיות אדומות וצורבות)" לא נחשבת כתופעת לוואי שכיחה של החיסון כנגד 'שפעת החזירים' (שהוזרק ביד ימין). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת