ד"ר הלפרין, מדוע אתה לא התחסנת?

דיון מתוך פורום  שפעת

12/01/2010 | 21:17 | מאת: ליבי

1. האם נגד שפעת רגילה אתה נוהג להתחסן? 2. ביחס לשפעת החזירים- ממה אתה חושש? 3. מה הרופאים יודעים שהציבור לא יודע ולכן רובם בוחרים שלא להתחסן?

שלום ליבי, 1. בעבר קיבלתי מספר פעמים חיסון כנגד שפעת עונתית (בתכשירי חיסון שהיו ארוזים במזרקים אישיים). 2. אינני חושש כלל מ'שפעת החזירים' (שמסתמנת עד כה כמחלה קלה אצל מרבית האוכלוסיה) ו/או מהחיסון כנגד 'שפעת החזירים' (שמסתמן עד כה כבטוח למדי). כאדם בריא שאיננו נכלל ב'קבוצות הסיכון' לפתח את סיבוכי המחלה הזאת, עדיין לא מצאתי סיבה לרוץ ולהתחסן כנגדה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת