בחילות והקאות

דיון מתוך פורום  שפעת

12/01/2010 | 16:12 | מאת: אמית

הי, אני בשבוע 34 להריוני, לפני שלושה ימים קיבלתי את החיסון נגד שפעת חזירים. היום התחלתי להרגיש רע - בחילות נוראיות (מה שהיה לי רק בשליש הראשון ועבר מזמן) והקאות. תהיתי האם יתכן ויש קשר לחיסון שקיבלתי? האם יתכן שזוהי תופעת לוואי של החיסון? תודה על ההתייחסות (-: אמית קליין

שלום אמית, יתכן ויש קשר בין תסמיני מחלתך העכשוויים לבין החיסון כנגד 'שפעת החזירים' שאותו קיבלת לפני שלושה ימים, ויתכן שלא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת