חיסון שפעת החזירים-כן או לא

דיון מתוך פורום  שפעת

12/01/2010 | 15:57 | מאת: ניצן

שלום, בימים אלו אנו דנים בבית האם להתחסן או לא, גם בעלי ואני וגם בני בן השנתיים וחצי. אני שמעתי דברים לא טובים על החיסון ואילו בעלי לוחץ כן להתחסן. אנא עזור לי, אני לא יודעת מה נכון ומה לא.

שלום ניצן, אני חושש שגם אני לא יודע בוודאות מה נכון ומה לא נכון בחיים. כל מה שאני יכול לומר לך הוא שאני- כאדם בריא ללא גורמי סיכון לפתח את סיבוכי 'שפעת החזירים'- בחרתי, בשלב זה, שלא להתחסן כנגד מחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת