מתי...

דיון מתוך פורום  שפעת

12/01/2010 | 12:21 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין היקר שלום רב. בשבוע הבא אני מחסנת את שני ילדיי הקטנים כנגד שפעת החזירים. שאלותיי: 1. החיסון הרי ניתן בשתי מנות בהפרשים של שבועיים עד שלושה, האם יש טעם להמתין 3 שבועות או ששבועיים זה באמת בסדר? 2. בתוך כמה זמן מרגע תחילת החיסון הראשון נרכשת החסינות הנחוצה כדי לא להידבק? (האם רק שבועיים לאחר החיסון השני????) 3. האם כל אחד יכול לדרוש כיום חיסון ללא אדג'ובאנט? אשמח לתשובותיך. יום נפלא ושמור על עצמך. ענבר.

שלום ענבר, 1. זמן ההמתנה המומלץ בין שתי מנות החיסון (כנגד 'שפעת החזירים') הניתנות לילדים הוא 3 שבועות. 2. ילד כזה נחשב כמחוסן רק לאחר כשבועיים ממועד המנה השניה. 3. החיסון ללא האדג'ובנט אמור להיות זמין כיום לכל תושבי ישראל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת