שאלות

דיון מתוך פורום  שפעת

12/01/2010 | 08:27 | מאת: אלמוני

תוך כמה זמן מיום החיסון (לילדים) שמקבלים בשתי מנות הם מחוסנים? וכמה זמן למבוגרים? שאלה נוספת חסנתי את ביתי בת ה 3 יומיים לאחר החיסון היה לה חום לכמה שעות, ויום אחרי החיסון כאב לה האיזור של החיסון האם זה סביר כי אני צריכה ללכת לחסן אותה למנה נוספת?

שלום אלמוני, 1. מי שאמור לקבל שתי מנות חיסון כנגד 'שפעת החזירים' (בהפרש של 3 שבועות אחת מהשניה) נחשב כמחוסן כשבועיים לאחר קבלת המנה השניה. 2. סביר שהחום והכאב שהופיעו אצל בתך לאחר שהיא קיבלה את חיסון כנגד 'שפעת החזירים' נובעים מחיסון זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת