חיסון שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

12/01/2010 | 09:21 | מאת: pj

שלום דוקטור רציתי לברר האם החיסון לשפעת החזירים שניתן לי עם האדגובנט בסוף נובמבר יכול להשפיע במידה מסויימת על תפקודי כבד בבדיקת דם שערכתי כחודש וחצי לאחר מכן.(כל שאר הפרמטרים בבדיקה היו תקינים)

שלום PJ, אין זה סביר ש"החיסון לשפעת החזירים שניתן לך עם האדג'ובנט בסוף נובמבר השפיע במידה מסויימת על תפקודי הכבד בבדיקת דם שערכת כחודש וחצי לאחר מכן", אך ברפואה (כמעט) הכל אפשרי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת