חיסון עם אג'ובנט דווקא טוב?

דיון מתוך פורום  שפעת

12/01/2010 | 07:58 | מאת: אליהו

בתוכנית בוקר היום, טען ד"ר (מאסף הרופא) שהאג'ובנט שקיים בחיסונים כבר נבדק והוא בטוח וערכו בו שימוש בחיסונים בעבר. הוא בפרוש ציין שזה אותו חומר (לא משהו שאינו מוכר, כפי שאתה טוען). תוכל לעשות קצת סדר בהיסטריה? בכלל נראה כי הוא ממליץ להתחסן עם האגובנט דווקא.

שלום אליהו, אני מעריך מאד את דעתו של עמיתי מ'אסף הרופא', אך אני (כמו גם ארגון הבריאות הבינלאומי ה- WHO, מנהלת סוכנות התרופות האמריקאית ה- FDA, ומשלשום גם מי שעומד בראש 'מועצת הבריאות' של 47 מדינות אירופה) לא מסכימים אתו. הרבה בריאות אפי

שלום אליהו, אני מעריך מאד את דעתו של עמיתי מ'אסף הרופא', אך אני - כמו גם ארגון הבריאות הבינלאומי ה- WHO, מנהלת סוכנות התרופות האמריקאית ה- FDA, ומשלשום גם מי שעומד בראש 'מועצת הבריאות' של 47 מדינות אירופה- לא מסכימים אתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת