חיסון לשפעת חזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

11/01/2010 | 19:39 | מאת: ליאת

שלום רב בימים אלו אני ובעלי הלכנו להתחסן והאח של קופת חולים חיסן אותנו במנה אחת וביקש שנחזור בעוד כשלשה שבועות למנה שניה בבדיקה שעשיתי באתר משרד הבריאות נאמר שמבוגרים מקבלים מנה אחת ואילו ילדים עד גיל 10 מקבלים שתי מנות, האם החיסון במינון המחולק בכלל אפקטיבי על מבוגר? האם זו טעות? מה עלינו לעשות עכשיו? תודה מראש

שלום ליאת, בהנחה שאתם אנשים בריאים, לא ברור לי מדוע הומלץ לך ולבעלך לקבל שתי זריקות חיסון כנגד 'שפעת החזירים' (???). להערכתי מדובר בטעות, ואני ממליץ לך להתייעץ עם רופא/ת המשפחה שלך לפני שאתם עושים זאת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת