שפעת חזירים ותחילת הריון

דיון מתוך פורום  שפעת

11/01/2010 | 19:07 | מאת: ל

שלום רב הנני מאובחנת כחולת בסרקואידוזיס ודלקת ריאות אאיזונופלית- שכעת בשליטה. לבקשת רופא ריאות ביצעתי את החיסון נגד שפעת החזירים ללא האדגיובנט (בכדי למנוע תגובה אלרגית ועוררות מחלה).כמו כן אני מנסה כבר זמן מה להיכנס להריון, ורק לאחר החיסון נאמר לי כי מיודע לנשים בהריון משבוע 14. מה משמעות והשלכות הדבר על עובר? האם יכול לגרום נזק? האם להמתין כעת עם ניסונות נוספות לתק מסוימת? אשמח לכל מידע שתוכל לומר לי, אני ממש מודאגת תודה רבה!

שלום ל, החיסון שקיבלת כנגד 'שפעת החזירים' מיועד לנשים בכל שלב של הריונן (וגם לנשים שמתכננות הריון). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת